close

U bevindt zich mogelijkerwijs op de verkeerde internetpresentatie van OBO-Bettermann. U kunt naar de volgende landvarianten omschakelen:

OBO Construct

Ontwerpsoftware voor brandwerende systemen

Brandbeveiliging stelt vandaag de dag vele ontwerpers en installateurs van gebouwtechnische uitrustingen voor schijnbaar onoverkomelijke hindernissen. De OBO Construct BSS app ondersteunt u bij de keuze van geschikte brandbeveiligingsproducten voor uw elektrotechnische installatie.

• Productzoeker voor brandwerende systemen
  • voor snel en mobiel gebruik
  • geoptimaliseerd voor iPhone 5

Gratis Download in de iTunes Store

Gratis download bij Google play

Met behulp van de app kunt u snel en eenvoudig de voor uw actuele eisen geschikte producten bepalen. Door intelligente vraagstelling wordt u stap voor stap naar de passende producten geleid en kunt u direct het benodigde brandwerende materiaal bepalen. Daarna kunt u de benodigde producten plus eventuele toebehoren eenvoudig aan een bestellijst toevoegen en per e-mail verzenden.

Relevante informatie zoals toepassingscertificaten, toelatingsnummers en testnormen vindt u direct op de producten. Op die manier bent u er zeker van, dat het gekozen product aan uw eisen voldoet. Vergemakkelijk de dagelijkse werkzaamheden bij het plannen van de brandbeveiliging met de OBO Construct BSS app van OBO Bettermann.

Voorwaarden:

Compatibel met Android smartphones en tablets. Compatibel met iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3e generatie), iPod touch (4e generatie), iPod touch (5e generatie) en iPad. Voor iOS 6.0 of hoger. Deze app is voor iPhone 5 geoptimaliseerd.