Productie competentie

Kwaliteit en intelligentie

Bij de planning en ontwikkeling van onze producten hechten wij waarde aan maximale kwaliteit. Met oog voor de compatibiliteit van de producten met de plaats van gebruik kunnen wij onze klanten altijd slim doordachte oplossingen bieden. Deze belofte wordt door onze merken aangehouden. Rekening houdend met economische haalbaarheid wordt ons bedrijf gezien als een model voor economische, ecologische en sociale duurzaamheid. 

Transparantie en effectiviteit

Voor onze branches en bedrijven streven wij naar de grootst mogelijke transparantie. Daarvoor worden alle doelstellingen, processen en gegevens binnen de onderneming continu gemeten, weergegeven en indien nodig verbeterd. Oganische groei - decentraal georganiseerd - staat hierbij in het middelpunt van onze algemene doelstelling.

Flexibiliteit en innovatie

Onze productiebedrijven worden gekenmerkt door een hoog competentieniveau in alle productieprocessen. Het hoge niveau van verticale integratie en de sterke procesautomatisering zorgen voor een maximale flexibiliteit en efficiëntie met een duidelijke segmentatie van de productiefaciliteiten wat betreft het aanbod van artikelen en productietypes.

Bij de ontwikkeling van onze producten staan installatiesnelheid, belastbaarheid, veiligheid, functionaliteit en design voorop.