close

U bevindt zich mogelijkerwijs op de verkeerde internetpresentatie van OBO-Bettermann. U kunt naar de volgende landvarianten omschakelen:

OBO Construct
  • OBO Construct ontwerpsoftware

OBO Bettermann stelt met OBO Construct ontwerpsoftware beschikbaar voor verschillende terreinen binnen de elektrotechnische installatie. Daarmee vergemakkelijkt OBO Bettermann het ontwerpen van kabeldragersystemen, brandbeveiliging, overspanningsbeveiliging en vele andere sectoren binnen de elektrotechnische installatie.

Met de OBO Construct ontwerpsoftware kunt u, gebaseerd op uw concrete project, uw ontwerp uitvoeren. Daarbij wordt u op vele punten door de ontwerpsoftware stap voor stap naar een passend product voor uw toepassing geleid.

De betreffende modules zijn gericht op technische specificaties en normen, bijzonder van belang bij het ontwerpen van brandbeveiligings- en overspanningsbeveiligingssystemen. De ontwerpsoftware wordt gratis op verschillende platforms aangeboden zoals bijvoorbeeld apps voor mobiele apparaten, een browser-based web-module en als PC-software.

Maak het ontwerpen van de elektrotechnische installatie eenvoudig met de OBO Construct ontwerpsoftware!