Nog nooit was plannen zo eenvoudig. OBO Construct - smart planning.

De nieuwe versie van OBO construct - nog gebruikervriendelijker en op alle apparaten beschikbaar

Klik hier voor OBO Construct

OBO Construct - smart planning

OBO Construct is een verzameling krachtige planningstools, die speciaal voor elektrotechnische installateurs en planners is ontwikkeld.

OBO Construct ondersteunt bij de productconfiguratie,
biedt een keuzehulp voor de passende systemen en genereert automatisch een bijbehorende stuklijst.

Hoe het precies werkt?
Bekijk het met slechts een klik op onze video:

Uw voordelen door OBO Construct

• Tijd- en plaatsonafhankelijke hulpmiddelen op alle apparaten
  • Artikellijst met slechts één klik aan de winkelwagen van uw groothandel toevoegen
  • Planningsvereisten omzetten in complete productsystemen
  • Snel en eenvoudig passende producten vinden
  • Automatisch hoeveelheden laten berekenen
  • Configuratieresultaten als Excel-, Word- of afbeeldingsbestanden downloaden

Stap voor stap naar het passend product voor uw wensen

1. Start direct met de configuratie in de tool van uw keuze

2. Configureer stap voor stap uw project

3. Sluit de configuratie af

Uw artikellijst wordt met slechts één klik direct aan de winkelwagen van uw groothandel toegevoegd en staat voor u als download ter beschikking.

Overzicht van alle tools

De nieuwe OBO Construct app is er!

OBO Construct is ook beschikbaar als mobiele app en kan zowel in de App Store als ook in de Google Playstore worden gedownload. Met de nieuwe app bespaart u zich het gedoe van de internetbrowser en kunt u OBO Contruct direct vanaf uw tablet of smartphone starten en in de gebruikelijke mate gebruiken. Configuraties of bestellingen aan de groothandel kunnen direct vanaf de smartphone worden uitgevoerd, zowel vanaf de werf of vanuit de home-office.